Hjem
Profil

Villemoes Holding ApS er et familieejet ejendomsselskab med base i Esbjerg. Porteføljen består af ca. 100 ejendomme beliggende i Esbjerg, Varde, Ribe og København. Det primære fokus ligger på erhvervsejendomme.

Lejemålene udgør ca. 70 boliglejemål og ca. 100 erhvervslejemål indenfor lager, produktion, logistik, en gros, detail, kontor, restauration, hotel og offshore facilities. I alt ca. 150.000 m². Herudover råder vi over flere projektejendomme med udviklingspotentiale samt attraktiv erhvervsjord på bedste beliggenhed i Esbjerg.

Villemoes Holding forestår selv administration, udvikling og udlejning og arbejder altid i tæt samarbejde med lejer for at skabe de bedste individuelle løsninger.

Henvendelser bedes rettet til os på: 


75 12 04 22 / info@vholding.dk

Direktør Christian Villemoes
Direktør Frederik Villemoes